Welcome Guest ( Zaloguj się | Zarejestruj się )

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: pan Uchiha Itachi
PostWysłany: 2010-06-15, 23:28 
Awatar użytkownika

Witam Was a szczególnie tych gości co to na temat pana Itachiego tak bezszczelnie obgadują i się podniecają hohohoho bardzo śmieszne, Itachi to, Itachi tam to, weście się uspokujcie z moim podopiecznym pupilkiem, jest on tak jak Ja z klanu Uchiha i nie wolno na niego nawet kaszlnąć a co dopiero pokazywać palcem a nawet komentować. Te wasze opinie o Itachim są po prostu nie do przyjęcia dla mnie jak i dla niego. Jak mu o tym powiem to nie chce być na waszym miejscu hihihihihi ale będzie draka że łohohohohoooo, tak a pro po to on żyje zagnieździł się w Sasuke i Naruto, zrobił kokon no jutsu na nich bo mu powiedziałem o tej starej i jak najbardziej nowej zakazanej (nie dla mnie) technice zagnieźnienia się u wybranych przez siebie ofiarach, ah jakie to podniecające ,aż chce mi się po prostu śmiać że te głupki z Konohy nie mają odpowiedniej wiedzy i umiejętności godnych tylko bogom no i mnie oczywiście. A no i jescze jedna mała wiadomość ode mnie nasze oczka są jak najbardziej święte i należy je szanować to tyle, jeśli chodzi o Kakashiego osobiście się z tym panem porachuje, bo gościu zrobił takie łagumi ,że szkoda o tym mówić. No i to tyle, do następnego i miłego spotkanka hej wam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Temat postu: Re: pan Uchiha Itachi
PostWysłany: 2010-06-16, 17:49 
Awatar użytkownika

Mówi to ten, który zdradził klan i wymordował go wbijając nóż w plecy a nazywający samego siebie największym shinobi na świecie... w takim razie dlaczego sam nie zbierzesz biju o wszechpotężny ? ; )

PostWysłany: 2010-06-17, 17:42 
Awatar użytkownika

proste pytanie.
prosta odpowiedz.
Niejest w stanie.....
Niejest wcale taki potezny......
:D:D

PostWysłany: 2010-06-18, 00:00 
Awatar użytkownika

Jak dobrze pomyślisz to będzie sz wiedział dlaczego?

PostWysłany: 2010-06-18, 13:25 
Awatar użytkownika

Oświeć mnie, będzie szybciej ; )

PostWysłany: 2010-06-19, 02:19 
Awatar użytkownika

Okej oświece was to wszystko wina tego, tego, tego ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj......ale mnie on nerwów kosztuje, muszę sake wypić albo to polskie jakieś dobre niby jest słyszałem no ten wróbelek nie, kasztanek nołp a żóberek ooooooooohhhoł :mrgreen: to pije i powiem na zdrowie gul,gul,gul offfff bez zagrychy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to na drugą nóżkę gulllll no i ta trzecia nóżeczka gulllllll ahhhhhhhhh no i już uffffffff ale się cieplutko zrobiło chętnie bym se do towarzystwa kogoś zaprosił :mrgreen: :mrgreen:.To wracając do setna sprawy tym gagadkiem jest a raczej zaczęło się od niejakiego zakichanego Namikaze Minato pseudo żółta flaszka a skończywszy na jego syneczku Naruto perełeczki złotej , taki jak dla mnie mami synek jak ja piernicze, potrafi człowiekowi popsuć całą zabawę i nie potrafi zrozumieć kto tu jest prawdziwym shinobi. :evil:

PostWysłany: 2010-06-19, 09:50 
Awatar użytkownika

Wykręcasz się, a jeżeli chodzi o to, że Naruto jest dla Ciebie za silny to dlaczego nie złapałeś innych ogoniastych a tylko przy Uzumakim nie wyręczyłeś się ludźmi ? ; >

PostWysłany: 2010-07-19, 11:48 
Awatar użytkownika

Powiedziałbym że boi się spotkania z 9 ogonkami a może tego ze Czwarty z Kushiną zastawili jakąś pułapke na niego w pieczęci naruto? :D
I tak sie zastanawiam czy między I Hokage, jego żoną i Madarą nie było jak z Naruto, Sakurą i Sasuke? No bo skąd by wiedział o tym że w trakcie porodu pieczęć jest najsłabsza? A jako że żona I Hokage była pierwszą Jinchuuuriki Kyuubiego a Shodaime użył Kyuubiego żeby pokonać Madare. Może Uzumaki czuła coś do Madary i dlatego przeżył? (Pozwoliła mu przeżyć)>>>?????????

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość